фото: Khabib the Eagle Nurmagomedov, фейсбукЕдин голям шампион обяви изненадващ край

...
фото: Khabib the Eagle Nurmagomedov, фейсбукЕдин голям шампион обяви изненадващ край
Коментари Харесай

Хабиб победи със счупен крак и обяви, че спира със спорта

фото: Khabib " the Eagle " Nurmagomedov, фейсбук

Един огромен първенец разгласи неочакван завършек на кариерата си. Това стана след епична победа, в която Хабиб Нурмагомедов завоюва, макар, че се състезаваше със строшен крайник. 

Нурмагомедов победи Джъстин Гейджи и реализира 29-а поредна победа в кариерата си, защитавайки за трети път купата в лека категория на смесените бойни изкуства UFC. Боецът разгласи края на кариерата си в изявлението след мача.

" Татко ми даде всичко, треньорите ми дадоха всичко през тези толкоз дълги години. Няма по какъв начин да вляза повече в осмоъгълника без татко ми. Три дни приказвах с майка ми за тази борба, само че аз й дадох обещание, че това ще е последната ми борба. Аз съм човек на думата си и направих тъкмо това. 

Това беше последният ми мач в UFC. Това беше фантазията на баща, какво да ви кажа повече. Дъстин и Конър ще се бият през януари, само че не ме интересуват. Когато през 2012-а подписах с UFC, доста хора се съмняваха с мен, тъй като пристигнах от малко градче в Дагестан. Не мога да допускам още, всичко пристигна на моите рамене в този момент. Останах единствено с един родител и ще би трябвало да се грижа за фамилията ми ", сподели Хабиб.

Президентът на UFC, Дейна Уайт разкри, че Хабиб Нурмагомедов е бил със строшен крайник 3 седмици преди UFC 254. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР